Frækt tilbud: Jeg gør rent for dig helt nøgen

11. sep 2013, 11:22
En 37årig nyskilt mand fra Horsens går nye veje for at få gang i sexlivet igen. Han tilbyder gratis nøgenrengøring til kvinder.

"Jeg tilbyder nu gratis rengøring for kvinder i op til to timer. Trænger dit hjem til en kærlig hånd, så skal du blot sende en besked og så fortælle, hvad opgaven lyder på! Eneste du skal foretage dig, er at åbne døren.. og ellers slappe af og nyde, at opgaven bliver udført. Den eneste forudsætning er, at rengøringen udføres nøgen!"

Sådan lyder tilbuddet fra en 37-årig mand fra Horsens, der kalder sig Jesper Andersen, på Facebook. Det skriver Herning Folkeblad.

Avisen har spurgt manden, der ønsker at være anonym, hvad tilbuddet går ud på.

”Jeg trængte til at der skulle ske noget nyt i mit liv, da jeg er i skilsmisse. Det hele er ment som en sjov gimmick, der gerne skal være sjov og underholdende for begge parter. Og ja, den skal da også helst være lidt pirrende og grænseoverskridende,” fortæller han til folkebladet.

Angiveligt er der allerede syv kvinder, der har benyttet sig af tilbuddet.

”Det sker oftest, at det bliver til lidt mere end kun rengøring, men der er også gange, hvor det kun er rengøring og en skæg oplevelse,” fortæller manden.

Kilde: Herning Folkeblad