Fødevarebranchen

13. sep 2010
Overrisiko for kræft i fødevarebranchen

Branche - sygdom - overrisiko

Spritfabrikker

Mænd

Spiserør 150

Mavesæk 150

Lunge 50

Modermærke 80




Kvinder

Æggestokke 170






Bryggerier





Mænd

Tunge 220

Mund 80

Svælg 120

Spiserør 130

Tyktarm 50

Endetarm 20

Lever 180

Bugspytkirtel 40

Strube 130

Lunge 40

Prostata 10

Testikel 40

Nyre 40

Nyrebækken og urinrør 50

Modermærke 30










Kvinder

Mavesæk 50

Galdeveje og blære 120

Bugsputkirtel 70

Lunge 100

Bryst 20

Livmoderhals 50

Øvrige kønsorganer 110

Nyre 280








Tobaksfabrikker




Mænd

Lunge 60

Øvrige hudtumorer 30




Kvinder

Endetarm 50

Lever 80

Lunge 100

Livmoderhals 30



Grønt og frugtkonserves




Mænd

Urinblære 30




Kvinder

Tyktarm 40

Bugspytkirtel 60

Bryst 20

Livmoderhals 70

Leukæmi 60



Brødfabrikker og bagerier




Mænd

Mund 50

Mavesæk 40




Kvinder

Livmoderhals 30

Hjerne og nervesystem 30



Bagerforretninger




Kvinder

Mund 100

Lunge 20

Livmoderhals 30

Nyre 40






Chokolade- og sukkervarefabrikker




Mænd

Lunge 40

Strube 70

Prostata 70



Fiskefabrikker




Mænd

Læbe 60

Svælg 50




Kvinder

Strube 80

Lunge 40

Livmoderhals 30

Skjoldbrustkirtel 110

Non-Hodgkin's sygdom 30



Foderstoffer og næringsmidler




Mænd

Nyre 60




Kvinder

Mavesæk 110

Lunge 40



Fjerkræslagterier




Mænd

Endetarm 80

Prostata 40
skjultitel

 

.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her