Flirt: Tvvært må ikke spørge håndboldprofil

14. jan 2014, 11:01
TV2værten Stine Bjerre Jørgensen må ikke snakke med sin kæreste, når hun er på job. Kæresten er nemlig håndboldspiller på landsholdet.

Når TV2's populære vært Stine Bjerre Jørgensen i disse dage dækker herrehåndbold i Boxen, er der en vis topscorer fra det danske hold, som hun ikke må interviewe, skriver ekstrabladet.dk.

Stine Bjerre Jørgensen er nemlig kæreste med den 24-årige Casper U. Mortensen, som blev topscorer i åbningskampen mod Makedonien. Derfor er der nedlagt forbud mod, at hun interniewer ham. Og han må ligeledes heller ikke lade sig interviewe af sin syv år ældre kæreste.

- Det er helt fint. Det er den bedste måde, for så er der ikke nogen, der bliver sure over det. Det har vi det begge to rigtig fint med. Vi er glade for, vi begge kan være af sted til en slutrunde denne gang – sidste år kom hun jo ikke med til VM i Spanien, siger Casper Ulrich Mortensen til ekstrabladet.dk.

Stine Bjerre Mortsensen måtte blive hjemme på grund af, at han også var der. Men i år har de altså begge fået lov at være i Boxen, så længe de ikke taler sammen.

Parret har været sammen i fire et halvt år og mødte hinanden gennem håndbolden.

Kilde: ekstrabladet.dk