Flere tusinde danskere får aflyst ferie

15. sep 2008
Øster Lindet Rejser har i dag erkendt, at de må give op. Dermed kunne endnu et rejsebureau ikke klare mosten, og har erklæret sig konkurs.

Selv om mange danskere gerne vil rejse væk fra den kommende kulde og den massive regn, så er der i dag en mulighed mindre for at komme afsted til varmen, vandet og ferien. Øster Lindet Rejser og dermed også Thinggaard Rejser er erklæret konkurs.

Konkursen rammer desværre tusindvis af danskere, der allerede har bestilt deres ferier, og dermed må de se sig om efter andre rejsearrangører. I følge bt.dk så vil Tjæreborg, Skiby og Spies hjælpe de ramte med en erstatningsrejse, og ligeledes hjælpe med at få ordnet ansøgningerne til Rejsegarantifonden.

De rejsende, der er strandet på nogle af Øster Lindet Rejser destinationer i Europa, vil blive hjulpet hjem af rejsegarantifonden.

Til aften var der stadig ingen tegn på Øster Lindets Rejsers hjemmeside om knækket. Der er det stadig muligt at bestille rejser og søge efter destinationer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her
faktaboks

Øster Lindet Rejser har hvert år sendt omkring 50.000 ferieglade danskere afsted til destinationer i Europa. Det har både været charterferie og skiferier, der har været omdrejningspunktet i rejsekatalogerne.

Thinggaard Rejser har hovedsageligt beskæftiget sig med busrejser.