Fitnesskæden Fitness World lider som følge af udbruddet af corona i Danmark, hvor man har 170 centre. (Arkivfoto) Foto: Malene Anthony Nielsen/Ritzau Scanpix

Fitness World i knæ: Giver kunder fire valgmuligheder

25. mar, 20:18
Coronakrisen har indtil videre været katastrofal for den landsdækkende kæde Fitness World.

Som en konsekvens af regeringens lukning af landets fitnesscentre for at forhindre spredning af smitte med corona-virus står hundredetusinder af danskere med et ubrugeligt medlemskab i lommen. Nu giver giganten Fitness World sine kunder fire valgmuligheder, men de svarer ikke på, om det skyldes, at mange kunder opsiger deres medlemsskab, skriver bt.dk. 

LÆS OGSÅ: Politiet slår til mod vandpibecafé - 17 er sigtet i sagen

Mediet er kommet i besiddelse af en mail, som blev sendt ud til virksomhedens kunder tirsdag. I mailen præsenterer Fitness World kunderne for fire forskellige valgmuligheder.

De fire valgmuligheder

  • Fortsæt med at betale og få et gavekort på 500 kroner til Fitness Worlds produkter
  • Fortsæt med at betale og få 20 procent rabat på medlemskabet i de seks måneder efter, kæden åbner igen
  • Sætte medlemskabet på pause
  • Betale videre som om intet var hændt

Presseansvarlig hos Fitness World Charlotte Nordland forklarer, at tiltaget sker med henblik på at fastholde kunderne i biksen, indtil den nuværende corona-krise er overstået. 

- Vores højeste prioritet er at tage ansvar og sikre, at vi sammen kommer igennem den svære tid, så vores medlemmer har noget at komme tilbage til efter krisen, og at vores fantastiske medarbejdere kan beholde deres arbejde efter denne svære tid, skriver hun i en mail til B.T.

Fitness World råder over 170 centre i Danmark og har 4.300 ansatte. 

LÆS OGSÅ: Lille udlejer forarget - Gigant nægter at betale husleje