Karsten Ree (billedet) vandt i november en retssag mod Mark Szigethy Foto: Marie Hald/Ritzau Scanpix (arkiv)

Firma konkurs: Nu blander kendt rigmand sig

10. dec 2019
Efter en strid med rigmanden Mark Szigethy om aktier har milliardæren Karsten Ree varslet krav mod konkursramte Quint ApS.

Karsten Ree bliver én af kreditorerne i konkursboet efter Quint ApS, skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Ansatte får ikke løn - dansk selskab konkurs

Forleden kom det frem, at investeringsselskabet Quint ApS, der er ejet af rigmanden Mark Szigethy, er gået konkurs, men at der ikke er overblik over aktiver og passiver.

Og nu viser det sig, at en strid om aktier for millioner i biotekselskabet Enochian, der tidligere gik under navnet Dandrit, får Karsten Ree til at blande sig i konkursen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

René Eghammer, finansdirektør i Karsten Rees holdingselskaber, har ifølge Finans varslet et krav mod Quint ApS.

- Det er en naturlig konsekvens, så det vil vi selvfølgelig gøre, siger René Eghammer om kravet mod konkursboet. Men han sætter ikke beløb på.

Også rigmanden Ole Abildgaard strides med Mark Szigethy om aktier. Her blev Mark Szigethy ifølge Ekstra Bladet dømt til at betale Ole Abildgaard 3,8 millioner kroner i en sag om aktier til en værdi af 10 millioner kroner.

En del af regningen skulle ifølge Finans betales af Quint ApS.

Karsten Ree vandt i november en lignende retssag mod Mark Szigethy. Dommen betød ifølge Ekstra Bladet, at Karsten Ree skulle have udleveret mindst 100.000 aktier til en pris på 1 krone i Enochian.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær sender brev til Trump: Hjælp os!