Det er her i disse bygninger på Frederiksøen i Svendborg Havn, at PS Stål & Kran A/S har adresse. Foto: Google Street View

Firma går konkurs: Ejer melder ansat til politiet

8. jan, 15:15
Ejeren af PS Stål & Kran A/S i Svendborg har begæret virksomheden konkurs.

Ejeren af PS Stål & Kran A/S på Frederiksøen i Svendborg, Cai Larsen, har efter, han har begæret virksomheden konkurs, anmeldt en af virksomhedens to tidligere ansatte til politiet, skriver Fyns Amts Avis.

LÆS OGSÅ: Styrelse glemte hundredvis af sager om arbejdsskader: Borgere måtte vente på erstatning i månedsvis

- Der er nogle ting i den forretning, jeg ikke har styr på. Der er nogle uoverensstemmelser mellem mig og den ledelse, jeg har haft til at køre den, og der er nogle ting, der ikke er kørt, som jeg gerne så, siger Cai Larsen til avisen.

Byggefirmaet PS Stål & Kran A/S blev taget under konkursbehandling 27. december, mens politianmeldelsen ifølge Fyns Politiet er sket i slutningen af november.

Cai Larsen har ikke yderligere kommentarer til sagen, men oplyser til Fyns Amts Avis, at de to ansatte blev fyret "for to-tre uger siden".

Konkursboets kurator siger til avisen, at han er oplyst om, at der skulle være foregået "nogle uretmæssigheder hos noget af det tidligere personale", men at han ikke ved, hvad det drejer sig om, før konkursboet er kigget igennem.

LÆS OGSÅ: Dansk topchef færdig efter kæmpe-fejl