'Det var traumatiserende. Min datter kan stadig ikke spise normalt efter det her'. (Arkivfoto) Foto: Regis Duvignau/Reuters/Ritzau Scanpix

Finder dyrehoved i madvare fra Lidl: 'Traumatiserende'

16. jul 2020, 14:45
Det var alt andet end lækkert, hvad en familie fandt i en bolognesesovs fra Lidl. Et afhugget dyrehoved var uventet ingrediens i produktet.

Da en mor fra byen Essex i Storbritannien for nylig åbnede en dåse vegansk bolognesesovs købt i supermarkedskæden Lidl, blev det knap så delikat, som hun havde håbet på.

I dåsen var der - meget uventet - et stykke kød i den veganske sovs, som først kom til syne, da datteren Isabelle have spist mere eller mindre op. I bunden af tallerkenen dukkede nemlig et afhugget øglehoved op til stor forskrækkelse. Det skriver Walesonline.

- Det var traumatiserende. Min datter kan stadig ikke spise normalt efter det her. Det handler ikke om at være vegetar – ingen ønsker at finde sådan noget i deres mad, uanset om man spiser kød eller ej, siger moren til Walesonline og forklarer, at dyrehovedet var på størrelse med hendes tommelfingernegl.

Herunder kan du se øglehovedet:

Moren har klaget over det hændte til Lidl, ikke mindst fordi hun er chokeret over, at dyret i sovsen er eksotisk, hvilket i en coronakrise forekommer endnu mere chokerende for hende, forklarer hun til mediet.

Men på trods af klagen har hun endnu ikke hørt mere fra supermarkedskæden.

- Jeg har kontakten dem gentagende gange de seneste seks uger, men jeg får kun at vide fra dem, at de undersøger sagen, siger hun til mediet.

Til Walesonline udtaler en talsperson fra Lidl, at det er kede af episoden, som de beklager dybt.

- Hos Lidl sætter vi en ære i kun at tilbyde produkter af en høj kvalitet til vores kunder. Derfor er vi skuffede over, at disse høje standarder ikke er blevet overholdt i dette tilfælde, lyder det.