It-ansat i chok: Fik pludselig 3 mio. ekstra ind på bankkontoen

24. nov 2018
Det var en virkelig syret dag, siger den nykårede millionær.

En mand i halvtredserne fra Ballerup Kommune, der ønsker at være anonym, blev forrige lørdag den heldige vinder af tre millioner skattefri Lotto-kroner. Manden havde været ude lørdag aften, og da han kom hjem ved midnat, ville han lige tjekke sin kupon, som han havde spillet på nettet, fortæller han til Danske Spil.

- I første omgang gik det slet ikke op for mig, at jeg havde vundet noget. Jeg scrollede bare ned over rækkerne, og synes da egentlig at en af dem så lidt mærkelig ud. Men jeg tænkte ikke videre over det, og gik væk fra computeren. Men så var der alligevel et eller andet, der sagde mig noget. Så jeg kiggede igen. Og da jeg scrollede helt ned, kunne jeg så se, at der var en gevinst på 3.018.859 kroner. Så måtte jeg lige have en whisky-sjus og en cigar at sunde mig på. Jeg var jo helt chokeret.

LÆS OGSÅ: Joachim B.: Lotto er en skat for dumme mennesker var en spøg min kone spiller også

Da vinderen vågnede søndag morgen måtte han lige logge ind på sin Danske Spil-konto for at sikre sig, at det hele ikke var noget, han havde drømt. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg havde jo været lidt feststemt af alkohol om lørdagen, så jeg skulle lige være sikker på, at pengene nu også stod der, siger han med et grin og fortsætter:

- Det var en virkelig syret dag. Jeg skiftede mellem at tænke, at jeg slet ikke kunne forstå det til at tænke, at jeg var helt ekstremt heldig til at tænke, at jeg egentlig også havde fortjent efter at have spillet hos Danske Spil i de sidste 30 år på både Tips. Lotto og Oddset.

LÆS OGSÅ: HK'er til minister: Lettere at vinde i lotto end at få anerkendt en psykisk arbejdsskade

Den glade vinder, der arbejder med IT, har nu bestemt sig for, at pengene skal give ham mulighed for at arbejde mindre og rejse mere.

- Jeg har altid drømt om at opleve de tre store floder, Nilen, Amazonas og Missisipi samt de tre store vandfald: Niagara-falls, Victoria-falls og Engle-vandfaldende. Og så bare det der med at møde andre mennesker og kulturer finder jeg enormt spændende, lyder det.

Manden er single og har ingen børn. Han skal derfor som udgangspunkt bruge alle pengene selv. Alligevel overvejer han, om der er nogle af hans venner, som godt kunne bruge en håndsrækning.

- Jeg kan godt lide tanken om, at mit held kan være med til at gøre en forskel for andre.