Frank Arnesen har tidligere været sportsdirektør eller haft lignende roller i klubber som PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV, Metalist Kharkiv og Paok. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Frank Arnesen scorer topjob

20. nov 2019, 16:17
Frank Arnesen er blevet ansat som teknisk direktør i æresdivisionsklubben Feyenoord.

Frank Arnesen er blevet ansat som teknisk direktør i Feyenoord.

Det bekræfter den hollandske fodboldklub på sin hjemmeside.

63-årige Arnesen var senest ansat i Anderlecht, men han holdt kun i jobbet i cirka ti måneder, før han blev fyret.

Nu bliver han ansat i klubben, som har den danske angriber Nicolai Jørgensen i truppen. Han begynder i sin nye stilling i januar 2020.

- Feyenoord er en vidunderlig klub, men det er ikke kun derfor, jeg ser frem til at arbejde i Rotterdam. Tidspunktet føles rigtigt, siger Arnesen til Feyenoords hjemmeside.

Frank Arnesen har tidligere været sportsdirektør eller haft lignende roller i klubber som PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV, Metalist Kharkiv og Paok.

Som aktiv havde han en stor karriere som offensivspiller hos Ajax, Valencia, Anderlecht og PSV, mens han fik 52 kampe på A-landsholdet.

Ud over ansættelsen af Frank Arnesen har Feyenoord hyret Pieter Smorenburg som ny økonomidirektør.

Feyenoord vandt i 2017 sit første mesterskab siden slutningen af 1990'erne. I alt har klubben vundet den bedste hollandske fodboldrække 15 gange.

I sidste sæson sluttede Feyenoord på tredjepladsen, mens holdet i indeværende sæson roder rundt i midten af tabellen efter de første 13 runder.

Her er det blevet til 20 point for Rotterdam-klubben, hvilket er 15 færre end ubesejrede Ajax på førstepladsen.

/ritzau/