Fem tegn på du er ved at blive fyret

25. nov 2013, 10:44
Dine arbejdsopgaver forsvinder, og du bliver holdt udenfor informationsstrømmen. Det kan være tegn på, du er ved at blive fyret ifølge HRekspert Claus Hellmann.

Går du rundt og frygter, at du kan være på vej til at blive fyret fra din arbejdsplads?

Så kan du måske hente hjælp hos HR-eksperten Claus Hellmann til, om du rent faktisk har noget at frygte, eller om det blot er dig, der ser spøgelser.

Det er hjemmesiden Jobfinder.dk, der har samlet en række signaler, som ifølge Claus Hellmann tyder på, at du kan være på vej ud i kulden.

En af de mest oplagte er, at du bliver frataget opgaver. Pludselig er der andre, der skal gøre det, som du plejer at gøre – måske endda en ny medarbejder.

Det kan ofte ske i kombination med et andet faresignal – at du ikke bliver orienteret ordentligt om de ændringer, der sker på arbejdspladsen.

Et tredje tegn kan være en intetsigende medarbejderudviklingssamtale. Chefen byder hverken ind med rigtig ris eller ros, og det kan være et tegn på, at chefen ikke ser nogen egentlig fremtid i for dig i firmaet.

I samme boldgade kan et fjerde faresignal ifølge Claus Hellmann være, at chefen fjerner sig fra dig. Der er mindre kontakt, og chefen svarer ikke på dine e-mails.

Sidst men ikke mindst kan det være et dårligt tegn, hvis du pludselig bliver flyttet væk fra de kolleger, du plejer at sidde sammen med. I stedet for at være inde i varmen kan du se på udefra.

Kilde: Jobfinder.dk