FCN videre i UEFACuppen

26. aug 2008
FCNordsjælland spillede elendigt, da det blev til 21 hjemme mod upåagtede Queen of the South, og det er svært at se, hvordan holdet skal ende i gruppespillet.

En plads i første runde af UEFA Cuppen blev sikret. Det faktum er sammen med sejren det eneste positive, der er at sige om FC Nordsjællands indsats mod Queen of the South fra den næstbedste skotske række.

Mod et mildt sagt middelmådigt britisk hold magtede Morten Wieghorsts tropper slet ikke at lægge det pres, som man ellers bør kunne forvente af en kamp mellem et Superliga-hold og et lavere rangeret skotsk hold. Efter en dansk 2-1-sejr i Skotland for to uger siden var der ellers lagt op til, at nordsjællænderne skulle køre UEFA Cup-deltagelsen stille og roligt i hus.

Men der gik ikke meget mere end et minut af gårsdagens opgør, før Robet Harris på et drømmehug af et frispark sendte Queen of the South i spidsen.

Det blev starten på 83 minutters svagt og nervøst FCN-spil. Det var sjældent, at Morten Wieghorsts spillere ramte hinanden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Kort før tid fik Martin Bernburg alligevel sikret noget ro med sin udligning, og han sikrede også sejren fem minutter senere.

Men der er næppe tvivl om, at der skal andre boller på suppen i næste runde.

faktaboks