FCKfans boykotter UEFAkamp

31. jul 2008
En række fans af F.C. København er så rasende over klubbens registerpolitik, at de vil boykotte UEFA Cupkampen mod Cliftonville i aften.

Registrer dig med adresse, højde og foto eller bliv hjemme fra vores udekampe. Så præcis er beskeden fra F.C. København til klubbens fans efter en række episoder med ballade på lægterne i sidste sæson.

Men da FCK mødte Randers på udebane i søndags, havde kun 100 fans benyttet sig af det tilbud. Omkring 150 andre valgte i stedet af forsøge sig med at komme ind blandt de almindelige tilskuere på et neutralt stadionafsnit, men de blev spottet af københavnernes kontrollører og nægtet afgang. Det skriver Ekstra Bladet.

Flere FCK-fans er så skuffede over de nye initiativer, at de overvejer at boykotte aftenens UEFA Cup-kamp mod Cliftonvillle og i stedet holde en fest bag den gamle stemningstribune. Som noget nyt skal man nemlig også lade sig registrere, hvis man vil have adgang til denne særlige stemningstribune, og det havde kun 20-25 gjort til FCK's første hjemmekamp mod Esbjerg.

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her