FCK: Vi bliver bedre og bedre

10. aug 2008
Superliga Der var momenter af topspil, da F.C. København uden dog for alvor at imponere hentede alle tre point mod et halvtamt AGFhold

FC Midtjylland, Brøndby og så lige norske Lillestrøm i UEFA Cuppen. De kommer på stribe, og FCK skal til at komme op i allerhøjeste gear, hvis ikke konkurrenterne skal sende den skrantende københavnske gigant til tælling i såvel Superliga som Europa.

Derfor var der også en vis lettelse at spore i Parken i aftes efter den knebne, men alligevel sikre 1-0-sejr over AGF.

»Det er klart, at det giver noget arbejdsro. Nu kommer der vigtige kampe, og de kommer hurtigt efter hinanden. Samtidig fik vi holdt nullet, og det giver også selvtillid,« siger FCK-midtbanen Hjalte Nørregaard.

Inden kampen i aftes var det blot lykkes københavnerne at vinde en enkelt af de første tre ligakampe, og det har knirket i både forsvar og angreb.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Får AGF ud at løbe

Men pilen går kun én vej nu, lyder det fra FCK-lejren.

»Der er kommet nogle nye spillere, men vi lærer alle sammen hinanden at kende for hver træningsdag, der går. Denne her uge har været rigtig god, og det går helt klart fremad. I dag er det os, der kontrollerer tingene, og særligt i første halvleg var der et godt flow og tempo, og vi får AGF ud at løbe,« siger Hjalte Nørregaard.

Det er hans midtbanemakker, nyindkøbet Thomas Kristensen, enig i. Men han erkender, at der igen i går blev skabt for få målchancer, hvilket illustreres af de sølle fire københavnske scoringer i lige så mange Superligakampe.

»Det er lige den sidste aflevering, der mangler hele tiden. Det skal vi blive bedre til,« siger den tidligere FCN-spiller.

faktaboks