FCK fik sejr over norsk bundhold

14. aug 2008
Ståle Solbakkens mandskab slog Lillestrøm 31 i en kamp med flotte mål og mindre prangende spil.

Tre flotte mål sikrede FCK en fortjent sejr over norske Lillestrøm i kvalifikationen til UEFA Cup'ens første runde.

Lidt malurt i bægeret kom der dog, da nordmændene i de sidste sekunder lykkedes at reducere og bringe en smule spænding ind i kampen om at gå videre forud for returopgøret.

Og det var faktisk ikke ufortjent set over hele kampen, for de fysisk stærke nordmænd, der ligger i bunden af Tippeligaen, var ikke kommet til Parken for at lægge sig ned. Nordmændene har tidligere slået FCK i Royal League og havde især i første halvleg flere pæne muligheder for at score det vigtige udebanemål.

Drømmestart til FCK

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det var dog FCK, der kom bedst fra start, med en scoring sat ind af brasilianske Cesar Santin efter blot halvandet minut. Efter et par gode kombinationer endte bolden hos Atiba Hutchinson, der afsluttede så hårdt, at den norske målmand ikke kunne holde læderet, og så var Santin mand for at gøre arbejdet færdigt, 1-0 til FCK.

Men FCK'erne formåde ikke for alvor at lukrere på den gode start, og først i anden halvleg blev der for alvor lagt tryk på gæsterne. Det gav pote, da Junior i det 79. minut steg til vejrs efter en ny returbold og bragte hjemmeholdet på 2-0. Og da Nordstrand syv minutter senere øgede til 3-0 lignede returopgøret en ekspeditionssag. Med med den norske scoring i overtiden sat ind af Frode Kippe er der stadig spænding om det videre avancement.

 

 

faktaboks