Politiet vil ikke fortælle for meget om efterforskningen i forbindelse med en 38-årig kvindes død i et sommerhusområde ved Vejle. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Familie­medlemmer fandt 38-årig mor død

23. dec 2019, 14:03
Iben Salling Syrik har formentlig opholdt sig alene i sommerhuset i dagene op til, at hun blev fundet død.

Den 9. december blev Iben Salling Syrik fundet død i et sommerhusområde i Vejle af familiemedlemmer. Politiet har efterfølgende holdt kortene meget tæt ind til kroppen og vil ikke fortælle, om der er tale om et drab.  

Lørdag sendte de dog en pressemeddelelse ud:

LÆS OGSÅ: PostNord-chef taget i snyd - Fyret og politianmeldt

”Når vi efterforsker en potentielt meget alvorlig sag, så må vi som politi ofte holde kortene tæt til kroppen, forstået på den måde, at der er en række oplysninger, som vi må holde for os selv. Det gør vi, fordi vi jo skal opklare sagen og derfor kan vi ikke risikere at give en gerningsmand fordele ved at afsløre, hvad vi ved eller ikke ved. Der er også et hensyn til en eventuel kommende retssag og til de involverede. Hvor vi står nu, kan vi stadigt ikke oplyse alt, men vi kan resumere de oplysninger, vi kan give”. Det står der i pressemeddelelsen ifølge Vejle Amts Folkeblad.

Politiet efterlyser i pressemeddelelsen folk, der ved noget om Iben Salling Syriks færden op til hendes død. Politiets teori er, at den 38-årige kvinde opholdt sig alene i et sommerhus i dagene op til sin død.

LÆS OGSÅ: Dansk gigant-kæde solgt

Desuden står der i pressemeddelelsen, at den døde kvinde var mor til en femårig dreng og fraskilt. Eksmanden er ikke mistænkt i sagen.

Efter politiet har udsendt pressemeddelelsen har de fået 25 til 30 henvendelser.