2. juledag forlod Ragnar Haug familiens hjem i Brønshøj ved København. Foto: Københavns Politi.

Familiefar ikke set i flere dage: Nu kommer politiet med særlig opfordring

3. jan, 15:43
Københavns Politi opfordrer beboere på Boserupvej og nærliggende veje i Brønshøj til at kigge efter Ragnar Haug. Kig i haver, garager, skure, kælderskakter og lignende, lyder det i opfordringen.

Ragnar Haug er sidst set den 26. december 2019, da han klokken kvart over seks om aftenen forlod sit hjem på Boserupvej i Brønshøj i udkanten af København.

LÆS OGSÅ: Forældre tiltalt i uhyggelig sag: Baby tæsket ihjel på hospitalet

Københavns Politi skriver i en pressemeddelelse, at de er i besiddelse af hans mobiltelefon, pung og andre personlige ejendele, som blev fundet på bopælen.

Morgenen efter - den 27. december klokken cirka halv otte - bemærkede et vidne en koksgrå firehjulstrækker foran familiens bopæl i Brønshøj.

Oplysninger om denne bil, andre biler eller personer, som er set på Boserupvej den 26. eller 27. december, vil politiet meget gerne have informationer om.

Københavns Politi offentliggjorde den 28. december et billede af Ragnar Haug sammen med et signalement og oplysninger om, at han var forsvundet. Politiet har undersøgt området omkring familiens bopæl med politihunde, ligesom et nærliggende vandområde er blevet undersøgt med dykkere.

Politiet vil fortsat gerne bede om hjælp fra offentligheden. Konkret vil vi gerne opfordre beboere på Boserupvej og nærliggende veje til at kigge efter Ragnar Haug, særligt i haver, garager, skure, kælderskakter og lignende.

Ragnar Haug beskrives som:

Ca. 185 cm høj og spinkel af bygning
Gråt kort hår
Han taler dansk med norsk accent
Han kan være iført en blå jakke af mærket Peak Performance

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte til Københavns Politi på telefon 114.


 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her