Færøerne blev ikke nævnt ved statsminister Mette Frederiksens (S)pressemøde fredag. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sender stikpille til Mette F.: Vi findes altså!

3. jun 2020, 09:58
Færøerne turistchef sender en opfordring til statsminister Mette Frederiksen.

Den 15. juni åbner Danmark for turister fra Norge, Island og Tyskland. Men Færøerne blev ikke nævnt ved statsministerens pressemøde i fredags. Derfor opfordrer Visit Faroe Islands nu alle færinge og andre, som har haft gode ferieoplevelser på Færøerne, om at hjælpe med at få Færøerne på verdenskortet. Det skriver den færøske avis Sosialurin.

LÆS OGSÅ: Pædagoger efter coronakrise: Giv os minimumsnormeringer nu

- Det var med stor spænding, at vi så Mette Frederiksens pressemøde i sidste uge og lagde straks mærke til, at Færøerne ikke blev nævnt som et af de lande, som danskere kan rejse til efter den 15. juni. Flere danske medier har også glemt Færøerne i sin nyhedsformidling. Nu vil vi bare minde danskere om, med en sjov stikpille, at Færøerne også er til, og at danskere er velkomne på Færøerne til sommer, sigur Guðrið Højgaard, chef for Visti Faroe Islands.

Visit Faroe Islands vil opfordre alle færinger på Færøerne, i Danmark og andre steder om at få Færøerne tilbage på verdenskortet ved at dele billeder fra Færøerne på de sociale medier, at bruge #FærøerneFindesFaktisk og at tagge @Mette Frederiksen.

Formålet er at vise det fantastiske, som Færøerne kan byde som rejsemål.

#FærøerneFindesFaktisk from Visit Faroe Islands on Vimeo.