Jim Lyngvild og Inger Støjberg har været venner i mange år. Billedet her er fra 2016. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv)

Får kritik for venskab med Inger Støjberg: Jeg vil skide på, hvad andre tænker

23. sep 2019
Inger Støjberg og Jim Lyngvild er venner, og lørdag var Jim Lyngvild til stede, da hun blev valgt som næstformand i Venstre.

"Jeg vil ikke under nogen omstændigheder skulle høre på folk, der mener, at jeg kun kan være venner med folk, der er konservative, eller som er skaldede eller homoseksuelle. Tænk sig et fattigt liv, man ville have, hvis man kun skulle være sammen med mennesker, der tænkte det samme som en selv eller bollede med de samme som en selv, eller hvad fanden ved jeg."

LÆS OGSÅ: Godsejere scorer kassen på cannabis

Sådan siger Jim Lyngvild i en video til sine følgere på Facebook.

Jim Lyngvild blev efter weekendes ekstraordinære landsmøde i partiet Venstre angebet af folk på Facebook, fordi han var til stede på mødet som gæst hos Inger Støjberg.

"Der er folk her på min Facebook-side, der skriver: 'Farvel' eller 'Jeg troede, du var Konservativ'. Og så er det, jeg tænker: 'Er du kun venner med folk, der stemmer det samme på papiret som dig? Så er du godt nok et fattigt menneske, kammerat", siger Jim Lyngvild i opsangen på Facebook.

Folk undrer sig over, at Jim Lyngvild kan være medlem af Det Konservative Folkeparti og samtidig være til stede ved Venstres landsmøde.

"Inger er min rigtig gode veninde, og jeg elsker hende og jeg støtter hende, og jeg vil sådan set skide på, hvad nogen andre tænker', slår Jim Lyngvild fast.

Jim Lyngvild har tidligere været medlem af Dansk Folkeparti, men skiftede i 2016 til Det Konservative Folkeparti.

Lørdag var han så til stede, da Inger Støjberg blev valgt som næstformand i Venstre. Det skete med et overvældende flertal på 577 stemmer mod modkandidaten Ellen Trane Nørbys 206 stemmer.

Jakob Ellemann-Jensen blev uden modkandidat valgt som Lars Løkke Rasmussens afløser som Venstres formand.

LÆS OGSÅ: Kendt radiovært skal skilles

Hold nu KÆFT med jeres menneske-angst. Jeg har venner inde for mange politiske strømninger, og jeg vil beskytte dem alle sammen! For jeg støtter mine venner!

Slået op af Jim Wegener LyngvildLørdag den 21. september 2019