Få råd på Avisen.dk

7. sep 2010
Hvis husholdningsbudgettet knager, nye flekslån frister eller ungerne plager om flere lommepenge, er der råd at hente på Avisen.dk.

Fra i dag vil Lone Kjærgaard der er chefanalytiker i Arbejdernes Landsbank, stille sin viden om penge og privatøkonomi til rådighed for Avisen.dk’s brugere.

Det sker i en ny brevkasse, hvor brugerne kan spørge om alt, der handler om almindelige danske familiers økonomi.


”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i kontakt med Avisen.dk's brugere. Fra mit arbejde i bankverdenen ved jeg, at rigtig mange følger med i strømmen af økonomiske nyheder og interesserer sig for, hvordan det ene eller andet påvirker deres privatøkonomi. Og der er altid noget at diskutere. Senest har den finansielle krise -  stigende arbejdsløshed, faldende boligpriser og nye konverteringsmuligheder - ændret de flestes privatøkonomiske situation,” siger Lone Kjærgaard. 

Brevkassen vil fungere sådan, at hvis en bruger ønsker at stille et spørgsmål, sender han/hun en mail til [email protected] Målet er, at brevkassen bringer så mange spørgsmål og svar som muligt. 

”Jeg er sikker på, at vores brugere vil få rigtig meget ud af samarbejdet med Lone Kjærgaard. Familieøkonomi ligger i fin forlængelse af vores fokus på arbejdsliv og danske lønmodtageres udfordringer,” siger Rasmus Emborg, der er chefredaktør på Avisen.dk.

Se familieøkonomens brevkasse her.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her
skjultitel

Lone Kjærgaard er 35 år og arbejder for Arbejdernes Landsbank.