Esbjerg freder Troels Bech

29. sep 2008
Trods bundplacering i SAS Ligaen og pinligt exit fra pokalturneringen har Esbjerg ingen planer om at skille sig af med træner Troels Bech.

Søndag ramte klubben bunden, da holdet ude tabte 1-2 til Skive fra den næstbedste række i pokalturneringen. Alligevel freder adm. direktør for Esbjerg fB Elite, Michael Zøhner, træneren.

"Jeg kan love, at alle, der er ansat i organisationen nu, også vil være det i fremtiden, og at vi ikke handler efter pres fra omgivelserne. Uanset om det drejer sig om den sportslige udvikling, økonomien, stadionbyggeriet eller andre vigtige anliggender, træffer vi til enhver tid beslutninger efter modne overvejelser," siger han til klubbens hjemmeside.

Han betegner indsatsen mod Skive IK fra den nederste del af Viasat Divisionen som "pinlig og dybt skuffende".

"Spillerne leverede en indsats, de ikke kunne være bekendt, og vi agerede som om, vi havde hovedrollen i en dårlig b-film. Jeg er helt tryg ved, at vores trænerteam mandag vil lave en passende evaluering af, hvad der førte til vores alt for tidlige exit af pokalturneringen, og at der er selvransagelse i spillertruppen," siger Michael Zøhner.

-Newspaq

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her