Er det Madeleine: Pige filmet på gaden

11. aug 2008
Sikkerhedsvagt i belgisk bank er sikker på, at han så Madeleine i banken for en uge siden. Overvågningsbånd viser en pige, der forsøger at vriste sig fri. Se videoen.

Forleden kom det frem, at et vidne i en bank i Bruxelles havde set en pige, der lignede den forsvundne engelske pige Madeleine på en prik.

Nu fortæller en af bankens sikkerhedsvagter, at også han er sikker på, at det var Madeleine, der var i banken.

Sikkerhedsvagten, der ikke ønsker at få sit navn frem, fortæller ifølge Daily Mail, at pigen kom ind i banken sammen med kvinde af nordafrikansk udseende. Han overhørte blandt andet pige sige: 'Kan vi gå tilbage nu!'

Sikkerhedsvagten var så sikker på, at det var Madeleine, han havde set, at han faktisk gik ud på gaden og kiggede efter dem, da de var gået.

Politiet gennemtrevler i øjeblikket overvågningsbånd fra både banken og tilstødende forretninger.

En kopi af et af båndene er blevet overdraget til de detektiver, som forældrene Kate og Gerry McCann har sat på sagen. På båndet ses en pige, der minder om Madeleine, og en kvinde komme gående hånd i hånd ad gaden. På et tidspunkt vrider pigen sig og forsøger med begge hænder at komme fri. Om pigen på filmen er Madeleine er dog uvist.

Se filmen her.

De seneste uger er det væltet frem med spor i sagen, der peger i retning af Belgien, og familiens detektiver koncentrerer nu en stor del af kræfterne om netop Belgien. Teorien er, at bortførelsen af Madeleine var et bestillingsarbejde fra en belgisk pædofiliring.

 

faktaboks