20200817152808466_1000
Politiet efterforsker mandag eftermiddag et muligt knivstikkeri foran en skole i Aalborg. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Knivstikkeri ved skole i Aalborg

17. aug 2020, 16:00
En 25-årig mand fik skrammer, da han blev stukket med en kniv under et slagsmål ved HF & VUC Nord i Aalborg.

Mandag kom to mænd i slagsmål ved HF & VUC Nord i Aalborg.

Den ene mand på 20 år stak ifølge politiet den anden - en 25-årig mand - med en kniv. Den 25-årige slap med skrammer ved den ene albue. Han blev kørt på hospitalet.

Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Poul Fastergaard. Han fortæller, at den 20-årige ikke erkender overfaldet.

- Det gør han ikke, men ud fra de vidner, vi har, er det rimelig godt fastlagt. Mange vidner har overværet det, siger vagtchefen.

Ifølge Poul Fastergaard tyder det på, at de to mænd kendte hinanden i forvejen.

Den 20-årige er blevet anholdt og sigtes for grov vold. Han ventes tirsdag at blive fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Det er endnu uvist, hvilket tidspunkt retsmødet vil finde sted.

Rektor Lene Yding fra VUC fortalte tidligere mandag til Nordjyske, at hun ikke vidste, om nogle af de involverede var elever på skolen.

- Vi ved ikke, om en eller flere af dem er elever hos os, sagde hun til mediet.

Det kan politiets vagtchef heller ikke oplyse.

Nordjyllands Politi oplyste tidligere mandag eftermiddag, at der er tale om et slagsmål, der formentlig udviklede sig til et knivstikkeri.

- Politiet efterforsker lige nu en sag på Sporet nummer 8 i Aalborg. Der er tale om et slagsmål, der udvikler sig, formentlig til et knivstikkeri, skrev politiet på Twitter.

/ritzau/