Med den nye plade melder den aldrig tilbageholdende rapper sig ind i kampen mod våbenlobbyen i USA.

Eminem chokerer på ny plade: Kræver strammere lovgivning

18. jan, 08:41

Rapperen Eminem  overraskede alle fans og musikelskere, da han fredag uden varsel offentliggjorde albummet "Music To Be Murdered By". På pladen rapper han med den Juice WRLD, 21-årige rapper, der i december døde i Chicago efter at have taget store mængder narko.

Sammen med videoen, der blev udsendt med første single fra pladen, sendte Eminem også ud til amerikanske magthavere og beslutningstagere, hvor rapperen kræver, at de amerikanske myndigheder ændrer i våbenlovgivningen i hjemlandet.

I videoen til 1. singlen ser man et scenarie, hvor der bliver skudt til en koncert og Eminem har referencer i teksten til en tidligere episode i 2017, hvor netop det skete ved en koncert i Las Vegas. Her døde 58 mennesker.

LÆS OGSÅ: Sanger i shitstorm efter interview: ”Bullshit fra ende til anden”

Med den nye plade melder den aldrig tilbageholdende rapper sig ind i kampen mod våbenlobbyen i USA. I et link til musikvideoen på Eminems hjemmeside opfordrer den verdenskendte rapper fans til at engagere si i organisationer, der arbejder for strammere våbenlove i USA.

LÆS OGSÅ: Dansk sangerinde er gravid

Det er organisationer som ’Everytown for Gun Safety’ og ’Sandy Hook Promise’."Music To Be Murdered By" er Eminems 11. Studiealbum og der er masser af ’featuring’ på pladen. Bl.a de mange er Ed Sheeran, Skylar Grey, Anderson. Paak og Juice WRLD, den 21-årige rapper, der døde i december.