20180710-072755-A-1920x1277we__1_
Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Emilie Mengs far: Jeg vil vide, hvordan hun døde

10. jul 2019, 08:02
Det plager Emilie Mengs far, at han ikke ved, hvad der skete de sidste timer af datterens liv.

Onsdag er det præcis tre år siden, at Emilie Meng forsvandt på vej hjem fra en bytur.

Den 17-årige piges forsvinding og uvisheden om, hvad der skete den nat, hun forsvandt, plager hendes far, Nicolai Skovgaard, der ofte ligger vågen om natten og spekulerer. Det fortæller han i B.T.s podcast 'Nogen ved noget: Emilie Meng-mysteriet'.

LÆS OGSÅ: 3F finder milliarder til Mette F.: Nu kan vi sikre nedslidte

- Hvad fanden skete der? Det spørgsmål bliver ved med at buldre oppe i hovedet. Man slipper det aldrig, siger Nicolai Skovgaard i podcasten.

Da Emilie Meng var omkring seks år gammel, blev hendes forældre skilt, og efter nogle år flyttede Nicolai Skovgaard til Aalborg. Far og datter havde sparsom kontakt op til den skæbnesvangre juli-nat for tre år siden, og det fortryder Nicolai Skovgaard.

- Jeg var en dårlig far. Jeg har ikke været på. Jeg var for fraværende, og det fortryder jeg nu. Det var min plan, at vi skulle ud at rejse. Hygge os og lære hinanden bedre at kende. Men det er for sent nu, siger han i B.T.'s podcast.

Nicolai Skovgaard er nu flyttet fra Aalborg til Skælskør for at være tættere på datterens grav i Korsør, som han besøger fra tid til anden med en øl og en Smirnoff Ice. Sidstnævnte var Emilie Meng begyndt at drikke, fortæller Nicolai Skovgaard, og han hælder den derfor ud over graven, mens han taler med sin datter og drikker en øl.

Emilie Mengs lig blev fundet juleaftensdag 2016 i en sø nær Borup - 60 kilometer fra Korsør Station, hvor hun tidligt om morgenen 10. juli samme år sagde farvel til venner efter en bytur.