emilie_meng_03
Emilie Meng ses her i et udsnit af en efterlysnings-plakat, som hang på Korsør Station, mens der fortsat var håb om at finde hende i live. Foto: Peter Bergman

Emilie Meng-sagen: Nu vises levende billeder

28. sep 2019, 09:45
Det uopklarede mord på 17-årige Emilie Meng bliver genfortalt i tre afsnit på DR.

Den endnu uopklarede sag om mordet på 17-årige Emilie Meng bliver i de kommende uger vist over tre afsnit på DR.

LÆS OGSÅ: Politiet rykker ud: - Jeg har et gidsel jeg vil skyde

Det bliver samtidig første gang, at offentligheden får levende billeder at se af Emilie Meng, som forsvandt 10. juli 2016 og blev fundet død ved Regnemarks Bakker ved Borup juleaftensdag, 168 dage senere.

Produktionsselskabet Bermuda Production, som har produceret programmerne for DR, har fået lov til at vise levende billeder og lyd, som er optaget af en veninde, skriver Sjællandske.

Veninden medvirker også i dokumentaren, og var en af de veninder, som efter en bytur i Slagelse klokken fire om morgenen vinkede farvel til Emilie på Korsør Station, så Emilie efter eget valg kunne gå alene hjem.

LÆS OGSÅ: 16-årig dreng ville hjælpe mystisk mand: Vågnede flere timer senere i skov

Det bliver også første gang, at Emilie Mengs mor træder frem på tv. Hun fortæller om den skæbnesvangre morgen, hvor Emilie ikke var på sit værelse i hjemmet i Slagelse.

- Vi håber, at serien kan være med at sætte fokus på sagen igen, og at en genfortælling af hvad der skete, kan være medvirkende til, at der måske dukker nye vidner og informationer op, som kan hjælpe politiet med at finde gerningsmanden, siger redaktionschef på Bermuda Production Thomas Gade til Sjællanske.

De tre dokumentarudsendelser om Emilie Meng-sagen bliver sendt fra mandag den 7. oktober på DR1 og de efterfølgende to mandage.

LÆS OGSÅ: Mand går amok: Smadrer glas i hovedet på frisør