Det er ikke denne elefant, der er forsvundet fra skoven. (Arkivfoto) Foto: Julia Thiemann/Wwf Verdensnaturfonden/Ritzau Scanpix

Elefant stjålet fra dansk skov

27. maj 2020, 10:44
En fire meter høj elefant i glasfiber er blevet omdrejningspunkt i en strid mellem to tidligere virksomheds-partnere. Elefanten er nu blevet fjernet fra den skov, hvor den plejede at opholde sig.

Hvordan det har kunnet lade sig gøre at stjæle en fire meter høj elefant i glasfiber fra Vestbjerg Skov ved Skive, uden nogen opdagede det, vides ikke endnu.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis overrasker med ny kæreste

Men faktum er, at figuren, der har stået det samme sted i ti år, er blevet snuppet mellem d. 29. april og 20. maj. Det skriver Skive Folkeblad.

Det er Lars Kolind, der ejer skoven, som elefanten stod i, og det er også ham, der har anmeldt tyveriet.

Han overtog skoven fra firmaet Jacob Jensen Design i januar. Lars Kolind fortæller til B.T, at det er tidligere direktøren i firmaet, Timothy Jacob Jensen, der har stjålet elefanten.

Men det er Timothy Jacob Jensen ikke enig i:

- Det er mig, der ejer elefanten, og jeg har skrevet til Lars og fortalt, at jeg har hentet den. Den står nu hjemme i min have, hvor den skal gøres ren og repareres, siger Timothy Jacob Jensen til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Ekspertgruppe: Hjælpepakker bør slutte til juli

Ifølge B.T. har Timothy Jacob Jensen og Lars Kolind sammen ejet Jacob Jensen Design. Timothy Jacob Jensen har solgt sine aktier i virksomheden, mens Lars Kolind i dag er bestyrelsesformand.