Eksprostitueret: Mit underliv brændte

6. jan 2014, 12:43
Tidligere prostitueret punkterer myten om den lykkelige luder. Tanja Rahm vækker opsigt med et meget direkte blogindlæg henvendt til de mænd, der køber sex.

Den tidligere prostituerede Tanja Rahm, der har sin egen blog, flår nu myten om den lykkelige luder godt og grundigt fra hinanden. Med et sylespidst indlæg rettet mod de mænd, det er hendes job at tilfredsstille, fjerner hun brutalt forestillingen om, at sexarbejde skulle været et ganske almindeligt job.

For Tanja Rahm var det et arbejde fyldt med væmmelse. Et arbejde der skulle overstås hurtigst muligt.

"Hvis du tror, at jeg nogensinde havde lyst til dig, så tager du grueligt fejl. Ikke en eneste gang, gik jeg lystig på arbejde. Det eneste jeg var optaget af, var at tjene hurtige penge. – Forveksl det ikke med nemme penge, for nemme var de ikke. Men hurtige, ja.. For jeg lærte hurtigt de mange tricks til at få dig til at komme hurtigst muligt, så jeg kunne slippe for at have dig liggende ovenpå mig, under mig eller bag mig," skriver Tanja Rahm blandt andet.

Fakede til den store guldmedalje

Den tidligere sexarbejders opråb er meget direkte og har vakt voldsom opsigt allerede. Hånende smækker hun sandheden lige i synet på de mænd, som køber sex, og som måske går til prostituerede for at booste deres mandighed.

"Når du troede, du var kommet for at styrke din maskulinitet, ved at se om du kunne få mig til at komme, så skal du vide, at jeg fakede til den helt store guldmedalje. Jeg fakede så meget, at telefondamen var ved at falde ned af sofaen af grin, når jeg kom ud af lokalet. Hvad havde du regnet med? Du var måske nummer 3, nummer 5 eller nummer 8 den dag. Troede du virkelig, at jeg mentalt og fysisk kunne tændes af samleje med mænd, jeg ikke selv valgte? Nej du. Mit underliv brændte. Af eksplorationscreme og kondomer. Og jeg var træt. Så træt, at jeg ind imellem skulle passe på med at lukke øjnene, fordi jeg i så fald kunne risikere at falde i søvn, imens mit stønneri kørte på rutinen."

Sex hører privatlivet til

Tanja Rahm slutter sit blogindlæg af med en opfordring om, at at genstarte debatten om bekæmpelse af prostitution, selvom regeringen for et år siden droppede valgløftet om at forbyde sexarbejde ved lov.

"Lad os råbe højt til vores venner, vores veninder, vores forretningsforbindelser, vores chefer, vores politikere og ikke mindst, til de prostituerede. Lad os råbe i kor, at sex skal høre privatlivet til. Lad os råbe, at sex ikke er en vare, men at den kan have store menneskelige omkostninger, hvis den behandles som sådan. Lad os råbe til verden, at penge og sex ikke hører sammen, men at sex skal foregå under helt andre og gensidige forhold."