Eksprostitueret får grimme kommentarer

7. jan 2014, 11:47
Den tidligere prostituerede Tanja Rahm, der i går vakte opsigt med et skarpt blogindlæg rettet mod sexkøbere, bombarderes med indlæg på sin blog. Ikke alle er i en lige sober tone.

Det har ikke været omkostningsfrit for den tidligere prostituerede Tanja Rahm at gå i kødet på sexkøbere. I går vakte hun opsigt med et blogindlæg, hvori hun spidder - og også håner - de mænd, der vælger at købe sex. Siden er det væltet ind med kommentarer på hendes blog, hvor der nu er over 1000 indlæg. En del af dem er knap så pæne.

Anna Paulina Leo Olsen skriver:

“Hvis prostitution er så frastødende, og kunderne så ækle, hvorfor ikke et vaskejob så? Således du beskriver dine kunder, reflekterer det langt bedre DIT menneskesyn, end mændenes personlighed. Undskyld min politiske ukorrekthed, men det brev, er den størst omgang hykleri jeg længe har læst - og formålet kan jeg slet ikke finde ud af ....”

Også René Bærtelsen angriber Tanja Rahm og påpeger, at hun selv har valgt sit arbejde:

“Du blev ikke tvunget. Og så vidt jeg kan læse er du ikke narkoluder, så det var ikke det der tvang dig!? Mon ikke bare du skulle tage ansvar for dine egne valg om nemme penge og lade være med at skubbe det hele over på de klamme mænd?? Opfører man sig som en luder bliver man behandlet som en luder.....længere er den vel ikke. Mændene er ikke meget bedre, men hvem er værst, luderen eller kunden?”

Der er dog også masser af brugere, der har valgt en mere forstående tone og klapper Tanja Rahm på skulderen. Per Sommer håber, hun får mændene til at reflektere over deres valg om at købe sig til sex.

“Den sårbarhed og skrøbelighed du viser gennem dine ord, den evne du har til at sætte ord på dine følelser, burde komme ud i et langt større forum end her på facebook . Jeg er både rørt og fascineret af dit mod og ærlighed. Den største afsløring du viser gennem dine skrevne ord er en ufattelig stor styrke, og kapacitet. Om de mænd du skriver til/om tør se sig i spejlet, eller om de fortsætter med deres løgn, ved jeg ikke....men hvis du bare rammer nogle af dem, får nogle til at reflektere lidt er det jo bare godt.”Læs flere indlæg på bloggen