Tommy Ahlers (V) er tidligere kommet ud af skabet for at gøre det klart, at han både er tiltrukket af mænd og kvinder. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Eksminister forlader sin kæreste

23. dec 2019, 10:50
Venstre-politikeren Tommy Ahlers danner ikke længere par med Camilla Bech Madsen.

Det var en glad tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V), der i sommeren 2018 viste sin kæreste frem for resten af Danmark. På daværende tidspunkt havde de to kendisser været kærester i et år. Men som bekendt varer intet evigt, og det gælder også, når det handler om kærlighed. Kort inden jul bekræfter Tommy Ahlers nemlig, at de to er gået fra hinanden, skriver eb.dk. 

- Jeg er ikke sammen med Camilla mere, siger Tommy Ahlers til eb.dk og tilføjer, at han nu er single. 

I 2012 var den tidligere minister igennem en skilsmisse, og efterfølgende troede han i en periode, at han udelukkende var til andre mænd. Det kom frem i et interview med Euroman, hvor han åbent forklarede, at han følte sig tiltrukket af begge køn.   

LÆS OGSÅ: Lizette Risgaard: God mad og gode arbejdsforhold skal gå hånd i hånd

- Når folk nævner, at de har hørt et rygte, så forklarer jeg dem, at det ikke er et rygte, for der er ikke en snert af fiktion i det. Det passer. Men sandheden er så også, at jeg er kommet frem til, at jeg både er til mænd og kvinder, siger han og tilføjer:

- Fordi jeg føler, jeg er nødt til at få det ud og overstået én gang for alle. Det er det med transparens igen. Jeg bryder mig ikke om, hvis folk tror, jeg forsøger at skjule noget.

Tommy Ahlers har to børn fra tidligere ægteskaber. Tidligere på måneden kom det også frem i medierne, at en anden Venstre-profil i form af Kristian Jensen, skal skilles fra sin kone, fordi han er blevet kærester med sangerinden Pernille Rosendahl. 

LÆS OGSÅ: Julegaven fra din chef kan være skattepligtig