Anders Samuelsen ses her i Folketinget sammen med sin tro væbner i Liberal Alliance, Simon Emil Ammitzbøll-Bille. Sidstnævnte har som Anders Samuelsen forladt Liberal Alliance. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix (arkiv)

Eks-minister afslører: Her er min dejlige kæreste!

23. okt 2019
Anders Samuelsen er forelsket. Kæresten giver ham "udsyn og indsigt" og får ham "til at grine så tårerne triller".

Den detroniserede politiker Anders Samuelsen er smaskforelsket, og deler på Facebook en række billeder af sin nye kærlighed, Christina Sunn.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt brev afslører: Sådan blev toppolitiker slagtet

"Jeg har mødt en smuk og vidunderlig klog kvinde med en stor ja-hat", skriver 52-årige Anders Samuelsen til billederne og fortsætter:

"Et positivt livssyn, der er smittende ud over alle grænser. Hende bygger jeg nu en ny kærligheds-alliance med - for kærlighed er en genial opfindelse, som vi aldrig må stoppe med at tro på".

Anders Samuelsen skriver videre, at "føle sig elsket er livgivende - og at give kærlighed giver liv", og sender en uforbeholden tak til kæresten:

"Tak Christina fordi du gider, passer på, orker, er tålmodig, givende, tager imod, holder af, holder om, er alvorlig, drillende. Du har ægte udsyn og indsigt. Du har set verden - og nu ser du mig. Giver mig tryghed, lærer mig at være endnu mere nysgerrig - og får mig til at grine så tårerne triller".

Oppe efter nedtur

Anders Samuelsen røg med et brag ud Folketinget ved valget i juni. Han blev et af de mange ofre, da Liberal Alliance fik vælgernes kniv og blev skåret ned fra 13 til 4 mandater.

Udover at have fundet kærligheden har Anders Samulesen også fundet et arbejde. Først i september kunne TV 2 fortælle, at han er gået solo som selvstændig konsulent, og blandt andet har fået rigmanden Lars Seiers selskab Concordium, som kunde.

Lars Seier og Anders Samuelsens bekendtskab er ikke nyt. Lars Seier har i mange år støttet Liberal Alliance, som han også har hjulpet økonomisk.

Christina Sunn arbejder ifølge sin profil på LinkedIn med kommercielle partnerskaber i virksomheden Pond.

LÆS OGSÅ: Klamme fund på jysk fabrik: Direktør beklager

Well....make love, not war ❤️ Der skal da også være plads til gode nyheder: Jeg har mødt en smuk og vidunderlig klog...

Slået op af Anders SamuelsenTirsdag den 22. oktober 2019