I kølvandet på en konkurs har ejeren af Rebuybaby været i strid modvind, men svarer nu sine kritikere igen. Foto: Nils Meilvang / Nf-Nf / Ritzau Scanpix

Ejer af konkursramt firma afviser kritik: "Decideret løgn"

5. dec 2019
Efter hård kritik af et konkursramt børnetøjsfirma svarer ejer Christian Møller nu igen på beskyldninger om at føre investorer bag lyset.

Ejeren af virksomheden Rebuybaby Christian Møller har været i hård modvind efter beskyldninger om, at han har ført sin kreds af investorer bag lyset. Men nu tager ejeren til genmæle, skriver finans.   

Den ene af virksomhedens tre investorer har tidligere været på banen med en hård kritik af ejeren. 

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Jysk virksomhed går konkurs

- Vi aner ikke, hvor han er henne. Jeg tror godt, at man kan sige, at vi investorer føler os en smule ført bag lyset. Nu har jeg været iværksætter i 20 år, og jeg har aldrig oplevet noget lignende – så jeg er lidt målløs, faktisk, sagde Andreas Dirksen til Finans.

Beskyldningerne bundede i, at børnetøjsfirmaet forsøgte at presse flere penge ud af virksomhedens investorer, selvom økonomien på overfladen så ud til at være i orden. Et nærmere eftersyn afslørede dog, at både regnskaberne og medlemstallene ikke stemte overens med de informationer, som var blevet givet til investorerne. 

Men nu tager ejeren bladet fra munden. 

- De tal, som jeg har givet investorerne, er fuldstændig identiske med de tal, som er i virksomhedens abonnementsdatabase, som investorerne har haft fri adgang til. Så der er ikke noget, der kan overraske, siger Christian Møller til Finans og kalder i samme omgang beskyldningerne for "decideret løgn". 

Rebuybabys ledelse begærede den nordjyske virksomhed konkurs den 14. november 2019. Da Christian Møller i 2017 stiftede virksomheden sammen med Michelle Lindhardt var det ellers ikke ambitioner, der manglede. Den ville nemlig opnå en omsætning på fire millioner kroner om året, men i stedet føler flere kunder sig i dag snydt af det konkursramte firma. På Trustpilot forklarer de nemlig, at Rebuybaby er fortsat med at trække penge fra deres konti, selvom abonnementet har været lukket.

Ifølge Christian Møller er der tale om en fejl, hvis der er blevet trukket penge fra de lukkede abonnementer, men han kan dog ikke garantere, at kunderne vil få pengene tilbage. Det skyldes ifølge ejeren, at ledelsen ikke har lov til at ændre på indbetalinger foretaget efter konkursbegæringen. 

LÆS OGSÅ: Jobopslag i Forsvaret: Vores kernekompetence er ”at slå ihjel”