Ejer af datingsite: Grimme skal date grimme

26. feb 2014, 09:30
Dansk indehaver af kontroversielt datingsite i Storbritannien skaber røre med sine udtalelser.

I England er det danske datingsite Secret Diamond Club netop blevet lanceret.

På datingsitet søger rige mænd smukke kvinder, og det i sig selv har skabt overskrifter i den engelske presse. I den forbindelse har den danske ejer Gus Terkelsen udtalt sig kritisk om britiske kvinders udseende, skriver MX.dk.

"Jeg synes, de britiske kvinder er grimme. Og det er sandt,"siger Gus Terkelsen, grundlæggeren af datingsitet, til MX.dk.

Multimillionære har brug for hjælp til at sortere

I de britiske medier har Gus Terkelsen sagt, at Storbritannien har brug for et datingsite som hans. Han mener nemlig, at der er så mange grimme kvinder i Storbritannien, at multimillionærer har brug for hjælp til at finde en smuk kvinde. Det har stødt den britiske befolkning.

"Jeg kan godt forstå, de synes, verden ville være et bedre sted, hvis det hele handlede om personlighed. Men de ved godt, det ikke er sådan. Det er derfor, de bliver sure. Jeg forholder mig bare til, hvordan verden i virkeligheden er. Det gør de ikke," forklarer indehaveren af datingsitet.

I Danmark mener han ikke, der er brug for et sådan et datingsite, da danskerne er skønnere end briterne, som - ifølge ham - er kedelige, grå og uden stil.

Kilde: MX.dk