(Arkiv). - Det er bestemt ikke kønt at læse om sagerne omkring personaleforholdene og datingbureauet, men det eneste, jeg personligt kender til bageriet, er, at der ikke kunne sættes en finger på det brød og de kager, man kunne købe der, siger Lars Hansen, der er formand i Brejning Lokalråd. Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Efter sugardating-afsløring: Mystisk aktivitet ved bagerbutik

28. nov 2019
Bageriet i Brejning er midlertidigt lukket. Det er uvist om det åbner igen.

'Midlertidigt lukket pga. mistanke om kloakbrud', står der på døren ind til Brejning Bageri ved Vejle. Men der er tegn på, at bageriet slet ikke åbner igen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad. Der er vidnesbyrd om, at ting i løbet af nattens mulm og mørke er blevet flyttet væk fra bageriet.

Det har ikke lykkedes Vejle Amts Folkeblad at få Kazim Bulduks kommentar til de flyttede ting.

LÆS OGSÅ: Ansatte flygter fra butik: - Han har hjernevasket dem alle sammen

Brejning Bageri er ejet af Kazim Bulduk, der er kendt fra reality-programmet 'Ex on the Beach' og datingportalen 'Todayters'. Datingportalen er 'Danmarks nyeste og mest seriøse sugardatingside' ifølge portalens hjemmeside.

Bageriet har udover problemer med kloaken også sager kørende mod de tre fagforbund 3F, HK og Fødevareforbundet NNF. Sagerne handler om, at de nu forhenværende medarbejdere mangler at få udbetalt løn, for sent har fået udbetalt løn og at arbejdsmiljøet er dårligt.

Velsmagende brød 

Lars Hansen, der er formand i Brejning Lokalråd, ærgrer sig over sagerne med bageriet, men håber at nyt bageri snart slår dørene op.

- Det er bestemt ikke kønt at læse om sagerne omkring personaleforholdene og datingbureauet, men det eneste, jeg personligt kender til bageriet, er, at der ikke kunne sættes en finger på det brød og de kager, man kunne købe der, siger Lars Hansen.

LÆS OGSÅ: Efter sugardating-afsløring: Bagerbutik holder lukket

Det er ikke første gang Brejning står uden et bageri i byen. Sidste år stoppede de to forhenværende ejere, da den ene desværre fik melallergi. Og nu året efter er byen midlertidigt altså igen uden bager. Derfor leder Brejning med lys og lygte efter en ny bagermester, ifølge formanden.

- Det er supervigtigt for byen. Vi har ikke andre specialforretninger, og ud over, at vi savner et bageri, ser det selvfølgelig heller ikke godt ud med tomme lokaler på en central plads midt i byen, siger Lars Hansen.