Bageriet i Brejning deler cvr-nummer med sugardatingsiden Todayters. Foto: Malte Kristiansen/Ritzau Scanpix

Efter sugardating-afsløring: Bagerbutik holder lukket

25. nov 2019
Bageri holder lukket efter strid med de ansatte og omtale af nyt site med sugerdating.

For nylig fløj beskyldningerne mellem ansatte og ejer i bageriet Brejning Bageri. Her blev der brugt ord som "hjernevask" og "fusk" i en strid om blandt andet for sent lønudbetaling og tillæg for søn- og helligdage.

LÆS OGSÅ: Bubber smidt ud af konen: Chokeret og ødelagt

Nu er bageriet lukket. På døren og på bageriets side på Facebook meddeles der, at bageriet holder lukket "pga kloakbrud", og at "udlejeren er på sagen".

Lukningen kommer efter Vejle Amts Folkeblad har afsløret, at bageriets ejer, Kazim Bulduk, og bageriet deler cvr-nummer med "Danmarks nyeste og mest seriøse sugardatingside" Todayters.

På forsiden af Todayters ser man Kazim Bulduk sammen med to kvinder, som er kendt for at have deltaget i realityprogrammet "Ex on the Beach". Han ses desuden i en video, hvor han sammen med de to kvinder drikker champagne og kører limousine, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Efter avisens omtale af Kazim Bulduk og Todayters kom meddelelsen om, at bageriet i Brejning holdt lukket på grund af "kloakbrud".

Vejle Amts Folkeblad har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Kazim Bulduk, som begyndte sin erhvervskarriere som 15-årig med et pizzaria i Vejen.

LÆS OGSÅ: Flere hundrede danske firmaer afsløret i historisk sag