Cecilie Hother, der her ses i midten af billedet, er gravid og skal føde i det nye år. Her ses hun sammen med Anja Fonseca og Bettina Bjerring. Arkivfoto. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix

Efter stor tragedie: Kendt TV2-vært er gravid

15. dec 2019
Cecilie Hother er gravid igen og kan se frem til en familieforøgelse i 2020.

Tilbage i foråret mistede tv-værten Cecilie Hother sit ufødte søn Karl. Nu - blot ni måneder efter det tragiske tab - kan TV 2-vejrværten afsløre, at hun igen er gravid.

- Vi er så taknemmelige og lykkelige over graviditeten, skriver Cecilie Hother søndag eftermiddag i et opslag på Instagram. 

LÆS OGSÅ: Ellemann-Jensen afslører: Blev sat på plads af dronningen med knastørt svar

- 2020 bliver et år med nye begyndelser, og som noget af det største udvider vi vores familie! Der er en lille spunk i min mave og vi glæder til at vores familie bliver større, lyder det fra Cecilie Hother på det sociale medie, hvor det lige nu vælter ind med lykønskninger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

På Instagram-billedet ses den 41-årige vejrvært stå i en lang kjole, mens hun holder sig på den voksende mave. Cecilie Hother skriver, at hun og ægtemanden Thomas Gregers Honoré har holdt graviditeten hemmelig så længe som muligt, så kun de nærmest har vidst besked.

- Denne graviditet er ultimativ glæde. Men i lyset af, at vi mistede Karl i marts, er det heller ikke nogen hemmelighed at ængelstelse og frygt også er en del af denne graviditet. og der er mange voldsomme følelser involveret, skriver hun.

Med den kommende familieforøgelse kan Cecilie Hother glæde sig over, at hun i 2020 kan kalde sig mor til tre børn.

Se billedet her.