Drømmebryllup ødelagt af hotelplage

11. sep 2008
Et brudepar måtte udskyde deres vielse 24 timer, da det meste af bryllupsselskabet pludselig blev ramt af en mystisk virus, der sendte de fleste bryllupsgæster på sygehuset.

Forestil dig, at du har planlagt dit drømmebryllup. At du har betalt cirka 300.000 kroner for 14 dage for dig, din bedre halvdel og 29 gæster på luksushotel i Tyrkiet. At alt er parat på den store dag, og nu venter kun den længe ventede vielse og efterfølgende fest med tre-retters middag sammen med de vigtigste mennesker i dit liv.

Forestil dig så, at i det øjeblik, du skal til at sige ”Ja” til præsten, bliver du, din tilkommende og størstedelen af dine bryllupsgæster ramt af mavepine, voldsomme opkastninger og diarré.

 

Bryllupsdag i ambulancen

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det var, hvad der skete for det britiske par, Samantha og Robert Munt, da de skulle giftes. Vielsen måtte udskydes et døgn, og hvad der skulle have været et uforglemmeligt bryllup i solen, udviklede sig til et mareridt. Det skriver The Sun i dag. 

De fleste bryllupsgæster var så syge, at de ikke kunne forlade hotelværelset. Flere måtte have lagt drop i hotellets lægeklinik.

De syge gæster måtte proppes ind i en overfyldt ambulance og køre 90 minutter for at nå det nærmeste hospital, alt imens én af ambulanceførerne forevigede øjeblikket med sit kamera.

Da gæsterne endelig nåede hospitalet, ville lægerne ikke behandle dem, før der var betalt for medicinen.

Da brylluppet endelig kunne holdes den næste dag, var de fleste gæster stadig så dårlige, at maden stod nærmest urørt.

 

Overvejer sagsanlæg

Bryllupsselskabet er vendt hjem igen. Flere gæster, bruden inklusiv, er stadig i medicinsk behandling, og brudens mor har tabt 5 kg.

Det menes, at hotelplagen skyldes salmonellabakterier, da flere andre hotelgæster også var ramt.

Parret overvejer at anlægge sag mod det tyrkiske hotel.

faktaboks