Dramatisk tyreløb med Volvo Truck

10. okt 2013, 12:57
Sponsoreret indhold: brbrTyreløb og dramatik er hovedingredienserne i ny Volvo Truck video.

 

"At have tyre til at jagte lastvognen gennem snoede stræder betød, at den nye Volvo FL virkelig skulle bevise sit værd. Og det gjorde den”, siger Lars Terling, Vice President Marketing Communications, Volvo Trucks.

Dramatik sætter scenen. Rytmisk musik spiller, mens en rødmalet lastvogn bliver jagtet af en flok tyre gennem gamle brostensbelagte gader i en lille by i Spanien. Sådan åbner Volvo Trucks den seneste film i rækken af spektakulære live-tests. 'The Chase' har premiere i dag på YouTube.

TheChase blev filmet på aflukkede gader i Ciudad Rodrigo, den oprindelige by for tyreløb, i det nordvestlige Spanien i samarbejde med borgmesteren og byens borgere. Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede Henry Alex Rubin, som sammen med et team på 250 personer og 28 kameraer, herunder en oktokopter og et 360° kamera fangede hele live eventen.

"Den største risiko var, at vi var i en by. Det var live, og vi var nødt til at sørge for, at det var sikkert for både mennesker og dyr. Med de store bakspejle havde jeg en god udsigt til tyrene og tyreløberne bag mig, så jeg kunne holde en god og sikker afstand”, siger Rob Hunt.

Både dyrenes og menneskernes sikkerhed havde den højeste prioritet under den spektakulære begivenhed. Alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger blev taget. "Vi ønskede at genskabe en begivenhed inspireret af spansk tradition, men på vores helt egen måde, så ingen lastvogne, mennesker eller tyre kom noget til”, siger Lars Terling.

Ovenstående artikel er en reklame.