To mænd kom mandag eftermiddag op at slås ved en Aldi-butik. Arkivfoto. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Drama ved Aldi-butik: Fik tværet skinkesalat ud i ansigtet

26. maj 2020, 13:38
To mænd røg i slagsmål ved en Aldi-butik i Roskilde.

Parkeringspladsen ved Aldi på Søndre Ringvej i Roskilde lagde mandag asfalt til et bizart optrin, da to mænd her endte i slagsmål med hinanden.

LÆS OGSÅ: Berømt rigmand er død

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i deres døgnrapport, at slagsmålet var stoppet ved ordensmagtens ankomst klokken lidt over fem om eftermiddagen.

Det viste sig, at en 24-årig mand fra Frederikssund og en 27-årig mand fra Vejby havde passeret hinanden på vej ind i supermarkedet.

Den 24-årige havde i den anledning ytret sig nedladende om den 27-årige, der blot fortsatte ind for at foretage sit indkøb.

Da han var kommet ud af forretningen og havde sat sig ind i sin bil, bemærkede han, at den 24-årige sad i bilen ved siden af. Den 27-årige var stadigvæk irriteret over den 24-åriges bemærkninger, tog han en hobbykniv i bilen og åbnede en netop indkøbt skinkesalat.

Salaten tværede han efterfølgende ud i ansigtet på den 24-årige, hvorefter de to mænd røg i slagsmål.

Ingen af dem kom til skade, og politiet sigtede dem begge for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved deltagelse i slagsmålet.

Den 27-årige blev tillige sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde taget hobbykniven i lommen og med uden for bilen, men uden at bruge den i slagsmålet.

Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres strid på parkeringspladsen.