Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Drama i Kvickly: Rødhåret albino slår ansat i ansigtet

21. apr 2020, 13:07
Lokalpolitiet i Skive beder offentligheden om hjælp til at finde frem til gerningsmand bag et røveri i Kvickly.

Hvem har set en jysk albino med rødt hår?

LÆS OGSÅ: Stjerne flytter fra konen: Corona knækkede os

Sagen drejer sig om et simpelt butikstyveri, der tog en alvorlig drejning og endte med at omhandle et røveri mod Kvickly i Skive.

Gerningsmanden beskrives af lokalpolitiet som albino og med bøllehat. Han blev fredag aften set i den lokale dagligvarebutik, hvor han i en times tid gik rundt og prøvede forskelligt tøj.

Skive Folkeblad skriver, at manden kom noget tøj ned i en pose.

- På et tidspunkt skiftede han også bukser, så han havde et par nye bukser til 400 kroner på, mens han lod sine egne ligge på gulvet, siger Jesper Brøndum , der er politikommissær hos lokalpolitiet i Skive, til avisen.

Manden blev set løbe ud af butikken med sine nye - og ubetalte - bukser på, men efter ham kom en 19-årig Kvickly-medarbejder nu løbende i fuld fart. 

Historiens hovedperson blev løbet op af den unge ansatte. Gerningsmanden sagde, at han havde en kniv på sig. Han stak ud med armen, så han ramte den 19-årige på hagen. Det viste sig dog, at gerningsmanden ikke havde en kniv – den unge mand blev blot ramt af albinoens lyse hånd.

Slaget gjorde, at gerningsmanden fik held til at løbe væk. Han blev sidst set løbe i retning af Voldgade, og nu vil politiet gerne i kontakt med vidner, der kan hjælpe dem med at finde frem til røveren.

Gerningsmanden beskrives som albino og med rødt hår. Han vurderes til at være omkring 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en grøn bøllehat og en grøn jakke, da han begik røveriet. Og så bar han også et par mørke cowbowbukser til 400 kroner, da han løb væk fra Kvickly-butikken.