Forbundsformand Flemming Vinter (th), der her ses med Anders Bondo fra Danmarks Lærerforeing, har fået stillet mistillid af sin bestyrelse.

Drama i fagforening: Vil af med formand

21. nov 2019
Bestyrelsen i Hærens Konstabel- og Korporalforening har indkaldt til ekstraordinær kongres i Vingsted.

Forbundsformanden for Hærens Konstabel- og Korporalforening, HKKF, Flemming Vinther, har fået et flertal i forbundsbestyrelsen imod sig.

LÆS OGSÅ: Ansatte raser: - Vores arbejdsplads stinker af dårligdom

På et ekstraordinært møde 18. november har forbundsbestyrelsen udtalt deres mistillid til Flemming Vinther, skriver forbundet ifølge Netavisen Pio i en pressemeddelelse.

"Forbundsformanden har afvist at imødekomme flertallets kritik og har ikke været villig til at træde tilbage", skriver bestyrelsen i pressemeddelelsen.

Der er derfor indkaldt til en ekstraordinær kongres i Vingsted. Kongressen afvikles 2. december og her skal der tages stilling til det udtalte mistillidsvotum og være valg til forbundsformand.

56-årige Flemming Vinther blev valgt som formand for HKKF i 2004 og blev kendt i den bred offentlighed, da han i 2018 var en central figur under overenskomstfornyelserne på det offentlige område. Han var i 2018 hovedforhandler på de offentlige overenskomster på statens områder, skriver Pio.

Den udsendte pressemeddelse er underskrevet af Kurt Almestrand, Lillan Knærkegaard, Jørgen C. Pedersen, Henrik Bording, Finn Falck, Jan Lings, Morten Ravnsbæk Olsen, Henrik Holm og Tom Block Larsen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe nedbrud: Tusindvis af danskere ramt

EKSTRAORDINÆR KONGRES I HKKF 2. DECEMBER Forbundsbestyrelsen har indkaldt til ekstraordinær kongres den 2. december...

Slået op af HKKF - Soldaternes FagforeningOnsdag den 20. november 2019