En 22-årig mand skabte kaos ved landsbyen Halvrimmen i Jammerbugt Kommune, da han stjal flere køretøjer. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix

Kæmpe drama: 22-årig stjal bil med barn på sædet

7. jan, 18:31
Vidner er rystede efter en episode, hvor en ung mand skabte kaos i landsbyen Halvrimmen i Jammerbugt Kommune.

Det var et drama ud over det sædvanelige, som søndag eftermiddag udspillede sig i landsbyen Halvrimmen i Jammerbugt Kommune. Her stjal en 22-årig mand ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup en gaffeltruck fra virksomheden Godik i Brovst, skriver Nordjyske

LÆS OGSÅ: Lastbil­chauffør røvet på landevej

Gerningsmanden påkørte i første omgang en port ved virksomheden, inden han kørte derfra i gaffeltrucken. Et vidne ved navn Anne, der ikke ønsker at oplyse sit fulde navn, forklarer over for Nordjyske, at trucken slingrede meget undervejs. Det var en del af forklaringen på, at hun valgte at melde episoden til politiet. Hun var i øvrigt sammen med sin kollega, da hændelsen fandt sted.  

Trucken standsede ved 'Min Købmand' i halvrimmen, så den blokerede en del af fortorvet og vejen. Herefter gik gerningsmanden ind i butikken, mens Anne og hendes kollega var i telefonisk kontakt med det lokale politi. Da den 22-årige mand kom ud af butikken, forsøgte han at starte trucken igen, men da det ikke lykkedes, rettede han sin opmærksomhed mod andre biler. 

Det lykkedes gerningsmanden at komme ind i en ulåst bil, hvor der sag en 11-årig dreng på passagersædet.   

- Heldigvis løb drengen ud af bilen, og jeg fik ham sat ind på passagersædet i vores bil, fortæller Anne til Nordjyske og forklarer, at hun er dybt rystet over det, der skete efterfølgende:

- Jeg sagde til manden, at han skulle lade være eller noget i den retning. Men han fik startet den bil, som drengen havde siddet i. Og i stedet for at køre væk derfra lavede han en u-vending og hamre direkte ind i vores bil.

Umiddelbart efter påkørslen nåede politiet frem og fik anholdt den 22-årige gerningsmand. 

LÆS OGSÅ: Danske pensions­kunder forgyldt i 2019