Den 26-årige har tilstået, at han førte bilen, da politimanden blev dræbt på Langebro. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Mand fortsatte vanvidskørsel efter dødsulykke

3. feb 2020, 12:45
Den 26-årige mand, der har tilstået, at han førte bilen, da politimand blev dræbt på Langebro, er blevet taget for spirituskørsel i en 300 hestekræfters Ford Mustang.

Den 26-årig mand, der 23. juli 2019 kolliderede med en 35-årig politiassistent på Langebro i det indre København, er udover drab på politiassistenten også tiltalt for en række andre grove trafikforseelser, skriver TV2.

LÆS OGSÅ: Linkedin er elitens fest: 'Ufaglærte skal ind i kampen'

Manden er taget for spritkørsel og grove fartovertrædelser både før og efter dødsulykken, hvor han ramte politiassistentens bil med mindst 117 kilometer i timen.

Således skriver TV2, at den 26-årige tre dage efter, at hans varetægtsfængsling for ulykken på Langebro ophørte, blev målt til at køre 81 kilometer i timen et sted, hvor hastighedsbegrænsningen ellers er 60 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Tv-Kendis på jagt efter stort vægttab

To måneder senere blev han målt til at køre 187 kilometer i timen på Helsingørmotorvejen over en strækning, hvor man højst må køre 90 kilometer i timen, og nogle dage forinden var han blevet stoppet i det indre København med en alkoholpromille på 1,19.

Listen af trafikforseelser er lang og tæller også spirituskørsel i en 300 hestekræfters Ford Mustang.

Den 26-årige har tilstået, at han førte bilen, da politimanden blev dræbt på Langebro.

Sagen forventes behandlet i Københavns Byret i april og maj. Der er ifølge TV2 afsat fire dage til retssagen.

LÆS OGSÅ: Butikskæde forbyder ansatte at joke med Corona-virus