"Jeg var lige forbi sammen med familien og sige hej og give en krammer, men hun skulle hurtigt videre til London. Så der nåede vi ikke at hænge ud så meget ud".

LÆS OGSÅ: Alexandra scorer nyt job

Det fortæller DR's vejrvært Christian Cherry ifølge B.T. i podcasten "Helt væk med Hemmingsen" med værterne Anders Hemmingsen og Emma Wittendorff.

Og hende, som Christian Cherry ikke nåede at hænge så meget ud med, er et af de nye stjerneskud på pophimlen, Mabel McVey.

Christian Cherry er nemlig medlem af en musikfamilie der også tæller verdenstjernerne Eagle-Eye Cherry og Neneh Cherry.

Mabel McVey er datter af Neneh Cherry, mens Christian Cherry er halvbror til Neneh Cherry og nevø til Eagle-Eye Cherry.

- Ja, det er jeg. Lige nu er Neneh i Sverige, i Skåne, hvor vi har et hus sammen. Så det kan godt være, jeg popper derop i weekenden og lige siger hej, fortæller Christian Cherry i podcasten.

LÆS OGSÅ: Ærlig prinsesse Marie: "Det er hårdt"

Mens Neneh Cherry og Eagle-Eye Cherry storhittede i 90'erne, så kan Mabel McVey tælle afspilninger af sine kæmpehit "Don't Call Me Up" og "Mad Love" i bundter af millioner, men det synes at være normalt i den familie - og for Christian Cherry:

- Jeg synes bare, de er mega seje. Jeg er enormt stolt af dem, siger Christian Cherry.

Hvis du ikke kan huske Neneh Cherry, så find nummeret "7 Seconds away", som hun lavede sammen med Youssou N'Dour samt solonummeret "Manchild", så kan det være, at der er noget, der dæmrer.

Og når det kommer til Eagle-Eye Cherry, så vil "Save Tonight" nok også få noget til at dæmre.

LÆS OGSÅ: Ti kommuner vil hæve skatten: Se hvilke her