Mia Wagner ses her på et pressebillede fra "Løvens Hule". Fra venstre er det Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dal Lehrmann og Jesper Buch. Mia Wagner er aktuel på DR i femte sæson af "Løvens Hule". Foto: Per Arnesen/DR (arkiv)

Kendt direktør ramt af stress: - Jeg kunne ikke bevæge mig

5. jan 2020, 10:20
Mia Wagner er hele tiden klar over, at hun kan blive ramt af stress - igen.

I et portrætintervew med den kvindelige løve fra DR-programmet "Løvens Hule", Mia Wagner, fortæller den 41-årige koncerndirektør i Freeway til TV Midtvest, at hendes succes som erhvervskvinde har haft en pris.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Politikere har skabt et tag selv-bord

En dag sagde kroppen stop, hendes verden gik i stå og hun måtte betale kontant for gennem længere tid, at have overhørt kroppens signaler om stress - blandt andet havde hun problemer med at læse.

- Jeg kørte simpelthen ind på parkeringspladsen foran mit kontor, og så skete der bare ikke mere. Så kunne jeg simpelthen ikke bevæge mig. Jeg var ikke fysisk i stand til at gå ud af min bil, og der skal man jo helst ikke nå til i livet. Man skal jo helst stoppe inden, at det når der til, fortæller Mia Wagner til TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Kendt rigmand får kæmpe million-underskud

Hendes dyrekøbte erfaringer bruger hun i dag til at holde foredrag og advare om, at sidde kroppens faresignaler overhørig, og om hvordan hendes egen nedtur har formet hendes karriere.

- Jeg bliver nødt til at arbejde, men jeg ved om mig selv, at jeg skal hele tiden være opmærksom på, at jeg ikke kommer til at presse mig selv for hårdt. Jeg skal hele tiden have min stress med i baglommen, og jeg ved også, at jeg har en risiko for tilbagefald, siger Mia Wagner.

Mia Wagner er uddannet jurist og datter af advokat Morten L. Wagner, som i april 1992 fik frikendt den nu afdøde Pedal-Ove i den spektakulære drabssag, hvor Ove Thomas Hansen først blev dømt for at have dræbt sin fraseparerede hustru, og ti år senere blev frikendt og tilkendt erstatning.

Hun er desuden søster til Morten O. Wagner, som var med til at grundlægge Dating.dk.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter ny video fra Mette F.: ”En skamløs kopi”