Her ses Christian Stadil (siddende) i forbindelse med, at han i foråret investerede i modemærket Libertine Libertine. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix (arkiv)

DR-stjerne konkurs: 160 millioner kroner i gæld

16. nov 2019, 11:34
Leverandører af blandt andet brændstof til det konkursramte Christian Stadil-selskab TS Chartering A/S skal ikke regne med at få deres penge. Der er under 8.000 kroner i kassen.

Da rigmanden og tv-kendissen Christian Stadils selskab TS Chartering A/S kom under konkursbehandling for knap en måneds tid siden viste det seneste regnskab et underskud på knap 41 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Ansatte flygter fra butik: - Han har hjernevasket dem alle sammen

Nu kan Finans.dk fortælle, at gælden i TS Chartering A/S er på hele 160 millioner kroner. Dertil kommer, at kuratoren ikke kan finde aktiver for mere end på 7.872,86 kroner.

Ifølge Finans er det blandt andre leverandører af brændstof som har penge i klemme. Desuden er der ubetalte regninger for skibsleje, og ifølge advokat Kamilla Krebs, der varetager kuratorarbejdet, bliver det svært at få penge ud af firmaet.

- Lige nu må jeg sige, at der ikke er nogen konkret udsigt til, at kreditorerne får deres penge tilbage, siger Kamilla Krebs til Finans.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært siger stop: Ramt af angst

Konkurs overraskede

Da det kom frem, at TS Chartering A/S, som var en del Christian Stadils Thornico-konglomerat, gik konkurs, sagde direktør Thomas Mikkelsen til Finans, at det kom bag på ham, at det var kommet så vidt som til en konkursbehandling.

- Det er lidt overraskende for os, at det er endt med en konkursbehandling, for vi har ellers forsøgt at opløse virksomheden på almindelig vis. Der har dog været nogle uoverensstemmelser, der har gjort, at det er blevet sådan her, og så må vi arbejde ud fra det.

Hvad uoverensstemmelserne drejede sig om kom Thomas Mikkelsen ikke ind på.

TS Chartering A/S havde adresse på Havnegade i Odense, og havde leveret virksomhedens fem skibe tilbage og valgt at lukke virksomheden.

Men i august sendte Erhvervsstyrelsen virksomheden til tvangsopløsning.

LÆS OGSÅ: Tv-kok spiste og drak for en mio. kr. før konkurs