Ditte Julie Jensen skal fremover medvirke i et tv-program med sin datter. (Arkivfoto) Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

DR-kendis scorer nyt job på tv

28. apr, 20:54
Ditte Julie Jensen, som har deltaget i DR-programmet 'Den Store Bagedyst', skal være med i et helt nyt tv-program.

Som tidligere deltager i DR's seersucces 'Den Store Bagedyst' er Ditte Julie Jensen ikke uvant foran et tv-kamerahold. Og det kan muligvis komme hende til fordel, når hun sammen med sin seks-årige datter Karla et i tv-program produceret af 'SundhedsTv' skal sætte fokus på temaet børn med briller, skriver eb.dk.

LÆS OGSÅ: Skraldemænd fjerner Corona-affald uden værnemidler

På sin Instagram-profil løfter hun sløret for, at tv-programmet kommer til at handle om, hvordan man forholder sig til, at ens børn skal have briller. Ditte Julie Jensen fik nemlig selv skyldfølelse, da hun fandt ud af, at hendes datter havde problemer med synet. 

- I mit tilfælde blev jeg rigtig ked af det og følte oprigtigt, at jeg havde fejlet som mor, fordi jeg ikke havde opdaget det. Særligt da jeg opdagede, hvor blind min datter i virkeligheden var. Hun havde +8 på begge øjne, hun har nærmest ikke kunnet se en pind, siger Ditte Julie Jensen til eb.dk og tilføjer senere:

- Det er en omvæltning at have briller på hver dag, især når man er barn og skal huske at tage dem af, når man er ude og klatre og lege. Det er et cirkus, synes jeg, men nok mere oppe i mit hoved. For hende er det det mest naturlige i hele verden.

Datteren Karla var fire og et halvt år gammel, da hun begyndte at bruge briller. 

LÆS OGSÅ: Dansk modefirma drukner i usolgte sommerkjoler