Trine Ribergaard Skammelsen er projektdirektør for Vision Kongelunden, det største sammenhængende storbynære rekreative område i Danmark med blandt andet nyt stadion. Foto: Aarhus Kommune

Direktør på plads: Hun skal stå i spidsen for dansk kæmpe-projekt

27. jan 2020, 15:04
Trine Ribergaard Skammelsen skal sikre ny hjemmebane til AGF og en helt ny bydel i Aarhus.

Det bliver 42-årige Trine Ribergaard Skammelsen, der i rollen som projektdirektør for Vision Kongelunden skal stå i spidsen for at omdanne området ved Ceres Park - der er hjemmebane for superligaholdet AGF - til et stort, rekreativt område. Det skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter kronprinsen: Giv ham en skideballe

Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, hvor hun har været siden 2017.

Tidligere har hun blandt andet været chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune samt afdelingschef og medindehaver af den private rådgivningsvirksomhed Bascon A/S, der siden er blevet en del af COWI.

 Hun har tidligere været med til at søsætte en række store projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg.

 Nu skal hun stå spidsen for det aarhusianske prestigeprojekt, der ikke blot skal sikre et nyt og moderne fodboldstation til AGF, men også skabe et stort og grønt område ved Marselisborgskovene, Jydsk Væddeløbsbane og Tivoli Friheden.

Borgmester Jacob Bundsgaard fra Socialdemokratiet er glad for den nye ansættelse:

 - Med ansættelsen af Trine Ribergaard Skammelsen får vi en stærk, dynamisk og visionær projektdirektør til at stå i spidsen for et af de mest spændende og vigtige rekreative områder i landet, lyder det fra borgmesteren i pressemeddelelsen.

 Han fortsætter:

- Ambitionerne for Kongelunden er tårnhøje, og det er derfor helt afgørende, at vi nu har fundet en projektdirektør, der kan begå sig sikkert i grænselandet mellem de mange kommunale interesser, brugerne og foreningerne i området, borgere, erhvervslivet, sponsorer og donorer, siger han.

Trine Ribergaard Skammelsen bor sammen med sin familie i Aarhus-bydelen Frederiksbjerg, og hun er medlem i AGF.