42-årige Mia Wagner er aktuel på DR i femte sæson af "Løvens Hule". Foto: Per Arnesen/DR

Kendt direktør: Man er en, som mænd vil i seng med

6. jan, 08:13
Når Mia Wagner fra "Løvens Hule" kan mærke, at mænd er delt mellem følelsen af, at de vil i seng med hende og om de skal lytte til hende.

Mia Wagner er eneste kvinde i DR-programmet "Løvens Hule", og i sit daglige arbejde som administrerende direktør i Freeway-koncernen er det oftest mænd, som er hendes samarbejdspartnere.

LÆS OGSÅ: Mia Wagner ramt af stress: - Jeg kunne ikke bevæge mig

Og det er et problem, siger hun i et interview med Berlingske.

- Det, der er med at være kvinde, er, at man simpelt hen også er en, som mænd gerne vil gå i seng med. Det er et problem, siger 42-årige Mia Wagner i et interview med Berlingske.

Hun uddyber og siger, at mellem hver tiende og hver femte af samarbejdspartnerne er delt mellem følelsen af, at de gerne vil i seng med hende og om de skal lytte til hende.

- Jeg kan mærke, at de tænker: "Hvordan placerer jeg den her kvinde?" Det er en udfordring for dem. Der kommer nogle gange "høhø"-bemærkninger, og det kan være, vi skal tale om mine bryster, siger hun, og tilføjer, at det en balancegang for hende, og at hun har haft svært ved finde ud af, hvordan hun skulle sætte en grænse uden at blive sat i bås som en rødstrømpe.

Hun mener, at hvis hun opfattes som en rødstrømpe, vil folk lytte mindre, og hun vil også komme i offerrollen.

- Det er faktisk langt værre og i øvrigt en kæphest for mig, at man aldrig skal komme derhen som kvinde. Det kan vores verden i hvert fald ikke tåle, siger den jurauddannede direktør til Berlingske.

LÆS OGSÅ: Kvinde gør chok-fund i postkasse: "En væmmelig fornemmelse"