Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Direktør hylder sine ansatte for indsats under coronakrisen

26. mar, 21:46
Hans Erik Bylling, der er direktør i Aller Aqua, har givet alle sin ansatte en gave for at vise, at han sætter pris på deres indsats i denne svære tid.

Mens størstedelen af landets ansatte er sendt hjem, er der stadig nogle, der knokler. Det gør de blandt andet i virksomheden Aller Aqua, der producerer fiskefoder.

LÆS OGSÅ: Nu hjælper Holch Povlsen de små erhvervsdrivende

- Vi arbejder jo inden for fødevarebranchen, og derfor skal vi køre videre, så fiskene kan få foder. Men det er lidt tungere forhold, vi arbejder under. Vi har helt adskilt fabriksfolkene, så de kører selv. Det samme gælder for lagerfolkene. De ansatte knokler, og det ville vi gerne gøre opmærksom på, at det ved vi, og rose dem, siger Hans Erik Bylling, der er direktør i Aller Aqua, til JydskeVestkysten.

For at vise sin taknemmelighed har direktøren givet de 55 ansatte et gavekort til en af de lokale restauranter eller hoteller i Christiansfeld på 500 kroner.  

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ: Købmand til dagligvaregigant: I vil knuse os

For som han siger, ”lige nu ligger mange af dem lidt brak. Det her kan give en lille smule omsætning”. På den måde støtter han både lokalsamfundet og viser sin taknemmelighed over for sit personale, der får det hele til at løbe rundt, selvom det er krisetider.

I alt er der 350 ansatte i virksomheden rundt omkring i verden, blandt andet i Zambia, Serbien og Kina.